Afbeelding
eigen foto (mijn bakfiets) mei 2023

Fiets vrijdagochtend 9 juni NEE met Stop4deroute naar het Provinciehuis van Utrecht

7 juni 2023 om 14:56 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdagochtend 9 juni stappen we op de fiets naar het Provinciehuis Utrecht. 

Waarom? 

Het is het moment dat gemeentebestuurders en raadsleden in gesprek gaan met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de plannen van de vierde aanvliegroute. De Kerngroep Stop4deroute, houdt ook een verhaal. Een belangrijk moment in onze strijd om de geplande vierde route naar Schiphol tegen te houden. Al 40.000 mensen tekenden de petitie ‘stop4deroute’. Ook gemeenten zitten niet stil, al 17 gemeenten hebben een motie aangenomen. 

We voeren de druk op. Op 9 juni willen we het ministerie, de gemeenten en provincie Utrecht laten zien dat wat ons betreft de vierde route geen optie is. Daarom stappen we vrijdagochtend vroeg op de fiets en fietsen we vanuit Utrecht, Bunnik, de Bilt, Driebergen en Zeist naar het Provinciehuis om gemeenten en provincie aan te moedigen. 

Fiets jij ook NEE  mee? Meld je aan via www.stop4deroute.nl. We vertrekken rond 8.30 vanuit de verschillende locaties. Wil je erbij zijn, maar is fietsen geen optie voor je? Kom dan vanaf 9:00 uur zelf naar het Provinciehuis (Archimedeslaan 6, Utrecht). Reken erop dat we ongeveer een uur bij het Provinciehuis blijven. Daarna fietsen we samen (of alleen) weer terug naar huis. Je bent dus ruim vóór lunchtijd weer thuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie