Ringen van Meester Edelsmederij Kircher Schmuck
Ringen van Meester Edelsmederij Kircher Schmuck Meester Edelsmederij Kircher Schmuck / Het Juweel

Het Juweel opent deze week in Buitenplaats Sparrendaal

7 juni 2023 om 10:25 Lokaal Deel je nieuws

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2023 opent Het Juweel haar deuren in Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Een stijlvolle setting voor deze driedaagse verkoopexpositie waar oude, moderne en hedendaagse juwelen, sieraden en horloges in de spotlights staan. Bezoekers van het evenement kunnen zich hier laten adviseren door gerenommeerde juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten. Verschillende materialen, stijlen en technieken passeren de revue waardoor er voor iedereen iets moois te vinden is.  


Antiek, vintage en modern

Een modieus uurwerk, een adembenemende verlovingsring of een blijvende herinnering? De verkoopexpositie Het Juweel in het Driebergse Sparrendaal biedt haar bezoekers alle comfort om zich te oriënteren en horloges, juwelen en sieraden te ontdekken, te passen en zelfs te laten ontwerpen. In de monumentale buitenplaats komt een twintigtal exposanten samen met oude, moderne en nieuwe creaties van topkwaliteit, waartoe ook zilverwerk behoort. 

Nieuwste trends

Edith en Johan Rissik van InterEvent organiseren de beurs: “We kijken enorm uit naar weer een mooie editie van Het Juweel. Leuk dat we naast de vertrouwde gezichten ook nieuwe exposanten mogen verwelkomen op ons event. De mix van sieraden, juwelen en horloges is elk jaar weer anders en je vindt er naast antieke en vintage modellen ook de nieuwste trends. Zo valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken!” 

Informatie en ontspanning

Wie een kaartje heeft mag ook meelopen met een van de gratis rondleidingen gegeven door expert Anita Veenendaal. Aan de hand van enkele stukken geeft ze bezoekers handige tips en adviezen voor hun zoektocht naar het ultieme juweel, sieraad of uurwerk. Op het overdekte terras in de tuin is het extra genieten van een kopje koffie of zomerse lunch. 

Nadere informatie 

Vrijdag 9 juni: 13.00 -19.00 uur. Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni: 11.00 - 18.00 uur

Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 | 3971 KE Driebergen

Gratis rondleidingen voor bezoekers op vrijdag 9 juni om 15.00 en 17.00 uur, op zaterdag 10 juni om 13.00 en 15.30 uur en op zondag 11 juni om 12.00 en 14.00 uur

Ticketshop, exposanten en nadere informatie

https://juwelenbeurs.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie