https://www.miriamvanveen.nl
https://www.miriamvanveen.nl Miriam van Veen

Nieuw op de Utrechtse Heuvelrug

23 mei 2023 om 10:11 Lokaal Deel je nieuws

Miriam van Veen is zelfstandig werkend kunstenaar in Doorn. Zij schildert portretten van dieren, vogels en bloemen in aquarel. Haar grootste inspiratiebron is de natuur om haar heen in Nederland en in het buitenland. 

Tekenen doet Miriam al van jongs af aan en schilderen is daar later bijgekomen toen zij haar leven een wending gaf richting de Kunst. Opgegroeid op de Veluwe, als dochter van een bioloog zit de natuur in de genen. Het artistieke ook, want diverse (oud)familieleden teken(d)en en schilder(d)en ook. 

Miriam werkt al jaren als kunstenaar, maar is recent verhuist naar Doorn. Daarom is haar werk dit jaar voor het eerst te zien op de Kunstroute in Doorn. Op zaterdag 3 en zondag 4 juni opent Miriam de deuren van haar atelier voor iedereen die geïnteresseerd is. Een unieke kans voor een bezoekje aan deze bijzondere kunstenaar. Iedereen is van harte welkom om langs te komen, zonder afspraak (tussen 12.00-17.00 uur) en alle schilderijen zijn te bekijken. Ook kan je ervaren wat het verhaal is achter het werk en kennismaken met de kunstenaar zelf. Of zien hoe een schilderij wordt gemaakt en vragen stellen over dat wat je altijd al had willen weten. De kunstroute is tevens een verkoop expositie, dus een werk aankopen behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je interesse om langs te komen bij deze bijzondere kunstenaar, kjjk dan op de website: https://www.miriamvanveen.nl. Of bezoek de website van de Kunstroute Doorn-Maarn, https://www.kunstroutedoornmaarn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie