Afbeelding
Bibliotheek Z-O-U-T

Creatieve workshop in Doorn: Zentangle kaarten maken

28 maart 2023 om 11:17 Lokaal Deel je nieuws

Kom op woensdag 12 april naar de Zoute Inval in de Bibliotheek in Doorn voor een creatieve workshop. Onder leiding van Paula Boonzaaijer worden de handen uit de mouwen worden gestoken. Tijdens deze gezellige ochtend ga je aan de slag om zentangle kaarten te maken. Zentangle kaarten zijn mooie (vaak zwartwit) kaarten bestaande uit lijnen, patronen en vormen. De kaarten worden gemaakt met stempelafdrukken en zijn in te tekenen met watervaste fineliners. Vervolgens kleur je ze in met potlood of inkt.

Aanmelden

De workshop vindt plaats op woensdag 12 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Z-O-U-T in Doorn. Graag vooraf aanmelden. Dit kan per e-mail: doorn@bibliotheekzout.nl, per telefoon: 0343 415 566, of aan de balie in de bibliotheek.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan telefonisch, per mail of aan de balie van de betreffende bibliotheekvestiging. Het complete programma met de activiteiten van de Zoute Inval is te vinden in de vestigingen en op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T: www.bibliotheekzout.nl/zouteinval.

advertentie
advertentie