Altijd groot aanbod van kwalitatief goede 2ehands kleding- en speelgoed
Altijd groot aanbod van kwalitatief goede 2ehands kleding- en speelgoed Leersumse Kids Fair

2ehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leersumse Kids Fair opent de deuren op 11 maart in De Binder om 9 uur

20 februari 2023 om 21:49 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 11 maart tussen 9.00 en 13.00 uur ligt de rode loper weer van harte klaar voor de bezoekers van de Leersumse Kids Fair bij onze partner, De Binder in Leersum. 

Tweedehands kinderkleding = duurzaam

In de sporthal zal er weer een mooi aanbod zijn van tweedehands lente- & zomerkinderkleding in de maten 56 tot en met 176. Maar ook zullen er weer veel schoenen, speelgoed, boeken en andere kinder- en babyitems zijn. Dus slag je slag met ons vrolijke ‘winkelmandje’, de Leersumse tas van onze partner Plus Leersum. Je moet hem helaas wel weer inleveren bij de kassa. Zo kunnen we ze iedere beurs ‘duurzaam’ gebruiken.

Met diverse kinderactiviteiten waaronder kickboxen én Rad van Avontuur

Beproef je geluk bij het Rad van Avontuur met vele mooie kinder- en volwassenenprijzen aangeboden door vele lokale ondernemers. 

De kinderactiviteiten zullen hoofdzakelijk in de theaterzaal en foyer plaatsvinden. Zo zal onze partner De Harlekijn van 10.00-12.00 uur een kickbox workshop verzorgen en een tekenwedstrijd houden. Daarnaast is er een vrolijke ballonnenclown, cake versieren, schminken en een kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de kleedjesmarkt moet je je opgeven en vol is vol.  

Voor het goede doel

De opbrengst van de Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar. 

Voor meer informatie mail naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKidsFair.

Graag tot 11 maart vanaf 9 uur in De Binder!

advertentie
advertentie