Het Tech Event op NXT presenteert sterke staaltje techniek
Het Tech Event op NXT presenteert sterke staaltje techniek T is for tech

Kennismaken met techniek tijdens speciaal Tech Event

14 februari 2023 om 13:11 Lokaal Deel je nieuws

Technologie is supercool, maar het is nog wel hard nodig om kinderen hiermee op een indringende manier in contact te brengen. Op zaterdag 18 februari wordt daarom het Tech Event georganiseerd op NXT Maarsbergen.

Dit evenement is speciaal voor leerlingen in groep 7 of 8 die zich aan het oriënteren zijn op hun schoolkeuze, maar ook voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de nieuwste techniek. NXT Maarsbergen zet op 18 februari tussen 10.00 - 12.00 uur hiervoor de deuren open. Dit Tech Event is georganiseerd in samenwerking met T is for Tech, het bedrijfsleven en het mbo.

Het NXT Tech Event wil leerlingen inspireren, motiveren en enthousiasmeren voor techniek. Beleven en ervaren maakt kinderen enthousiast voor techniek. Dit Tech Event omvat allerlei presentaties en workshops op het brede terrein van techniek. Er komen diverse technische vervolgopleidingen (na het vmbo) aan bod. Ook kunnen de bezoekers kennismaken met bedrijven binnen de techniek.

Het Tech Event van NXT Maarsbergen presenteert techniek van nu e´n de toekomst. Iedereen is welkom bij de school op landgoed Valkenheide, Woudenbergseweg 22a in Maarsbergen. Er is geen inschrijving of aanmelding vooraf nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie