John Taks (Voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis, Mirjam Hagen (Bestuurder QuaRijn) en Wethouder Gerrit Boonzaaijer.
John Taks (Voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis, Mirjam Hagen (Bestuurder QuaRijn) en Wethouder Gerrit Boonzaaijer. John van Gelder

Zonnige opening voor Het Zonnehuis

14 juni 2022 om 10:34 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag 11 juni bezochten honderden mensen de feestelijke opening van Het Zonnehuis in Doorn. Inwoners van Doorn, medewerkers, cliënten en vrijwilligers kwamen kijken naar de landhuizen van Korsakov en het Revalidatiecentrum, de polikliniek van het Diakonessenhuis, Heuvelrug Medisch Centrum en Huisartsenpraktijk Doorn en de Doornse Apotheek. Mirjam Hagen (Bestuurder QuaRijn), John Taks (Voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis en Wethouder Gerrit Boonzaaijer, knipten gezamenlijk het roze lint door.

Bezoekers deden actief mee aan het fitparcours, ontvingen leuke gadgets bij de informatiemarkt en hebben genoten van de foodtrucks, muziek en natuurlijk het geweldige weer!

De bezoekers en bewoners werden verrast door een optreden van de Koninklijke Harmonie Doorn.
Het nieuwe landhuis huisvest de polikliniek van het Diakonessenhuis, het Geriatrische Revalidatiecentrum van QuaRijn, de huisartsen en de apotheek.
Voor de kinderen was er een speciale kinderhoek met spellen en een springkussen.
De bezoekers konden kennismaken met de nieuwste vormen van zorgtechnologie voor ouderen.
Bij het landhuis van Korsakov kon men mooie boeketten maken van bloemen uit eigen tuin.
advertentie
advertentie