Ontwerp Gezonderij van Servaas Vorm & Stijl
Ontwerp Gezonderij van Servaas Vorm & Stijl Annemarie Servaas

Op 22 april 2022 opent in Doorn de gloednieuwe conceptstore Gezonderij

16 april 2022 om 14:38 Lokaal Deel je nieuws

Op de Utrechtse Heuvelrug, aan Plein 1923 8 in Doorn, wordt hard gebouwd aan een nieuwe conceptstore: GEZONDERIJ. Ellen Altena-de Zeeuw, die in 2007 haar voetreflex- en massagepraktijk KNEDERIJ in Driebergen startte, is de initiatiefnemer. Samen met haar man Carl Altena maakt zij haar droom werkelijkheid en gaat zij via GEZONDERIJ, consumenten én therapeuten voorzien van producten die de gezondheid en het algemeen welzijn bevorderen. Samen met Burgemeester Frits Naafs opent zij op 22 april 2022 om 12.00 uur officieel de deuren van GEZONDERIJ. 

Gezonderij is een conceptstore met DUURZAAM, PUUR & ZUIVER als kernwaarden en gericht op  zowel consumenten als therapeuten. Beide kunnen hier terecht voor producten die bijdragen aan een goede gezondheid en het menselijk welzijn. Voorbeelden zijn de hoogkwalitatieve producten van partner ZECHSAL op basis van in het noorden van Nederland gewonnen magnesium, massage wax van Songbird, spijkermatten van Flowee, handdoeken van Soobluu en kaarsen van Dipam (uit Driebergen). Veel producten zijn straks ook te bestellen via www.gezonderij.store.

Gezonderij is meer …….
In de conceptstore vestigt zich ook KNEDERIJ,  de praktijk voor voetreflextherapie en massages, die sinds 2007 is (en tot 22 april 2022 zal zijn) gevestigd in Driebergen. In 2 moderne praktijkruimtes ondervindt men een ontspannen atmosfeer en een uitstekende hygiëne. Het vertrouwde team van therapeuten zal straks in Doorn werkzaam zijn.

Daarnaast verzorgt Gezonderij TRAININGEN, info-bijeenkomsten over bijvoorbeeld Zechsal producten en WORKSHOPS over de invloed van bewegen, voeding of hormonen op gezondheid en welzijn.
In het najaar hopen de ondernemers ook een ‘ZOUTKAMER’ in te richten, voor halotherapie of wel het beperken van de gevolgen van Astma, Bronchitis, COPD, Hooikoorts, Psoriasis en soortgelijk.
GEZONDERIJ is DUURZAAM: het pand wordt verwarmd én gekoeld met een VRF-warmtepomp-systeem en verlicht met ledverlichting. Zoveel als mogelijk worden lokale leveranciers betrokken.

Officiële opening
Belangstellenden zijn welkom bij de opening op 22 april 2022. Burgemeester Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Frits Naafs, én Ellen zullen de deuren om 12.00 uur officieel openen. Daarna kan ieder een kijkje nemen in Gezonderij en deelnemen aan de kennissessies over onder meer de Zechsal magnesiumproducten die tussen 12.00 en 15.00 uur plaatsvinden. 

Meer informatie: www.gezonderij.store.

Initiatiefnemer Gezonderij: Ellen Altena-de Zeeuw
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie