High Tea tafel met alle uitgestalde lekkernijen
High Tea tafel met alle uitgestalde lekkernijen Joop Duisterhout

High Tea bij de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

25 mei 2018 om 09:25 lokaal Deel je nieuws

De laatste jaren is de High Tea een vast onderdeel van het programma geworden van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen. Het wordt door de gasten zeer gewaardeerd en dat is ook te zien aan het aantal aanmeldingen, dat elk jaar stijgt. Dit jaar hadden zich meer dan vijftig gasten opgegeven, waardoor het gezellig druk was. De thee werd geschonken uit antieke theepotten die door enkele enthousiaste gastvrouwen waren verzameld en waarvoor zelfs de plaatselijke vrijmarkten zijn afgeschuimd. De verzameling bestaat nu al uit zo’n 25 tot 30 fraaie potten.

Alle koekjes, hapjes en gerechtjes waren door de gastvrouwen zelf gemaakt. Iedere gastvrouw had iets anders gecreëerd,  zodat er veel te kiezen viel op de met bloemen versierde tafels.

Om half drie was iedereen wel binnen en na een welkomstwoordje van de voorzitter kon men genieten van alle uitgestalde lekkernijen. Er was ruim voldoende voor nog een tweede ronde.

Na nog een afsluitend drankje werden de gasten tegen vijf uur naar huis gebracht. Weer een zeer geslaagd evenement dat volgend jaar ongetwijfeld opnieuw op het programma zal staan.

Joop Duisterhout

Voorzitter plaatselijke afdeling van de Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

advertentie
advertentie