Politie toont beelden van fietsendiefstal in Leersum

11 mei 2018 om 11:49 lokaal

LEERSUM Bij een cultureel centrum in Leersum zijn op 15 november 2017 fietsen gestolen tijdens een EHBO-les die plaatsvond in De Binder aan de Hoflaan. Bureau Hengeveld, een programma van RTV Utrecht, besteedde aandacht aan de zaak, omdat de dader vooralsnog niet gevonden is. 

De diefstal van de fietsen vond plaats op 15 november 2017. In totaal verdwenen die avond in Leersum drie fietsen spoorloos. En daar bleef het niet bij. Op precies dezelfde plek stal een dief twee weken later weer een fiets. Of alle vier de fietsen door dezelfde dader zijn gestolen, is nog niet duidelijk.

SIGNALEMENTEN Omdat niet zeker is of de dader beide diefstallen heeft gepleegd, heeft de politie twee signalementen gedeeld. Bij de eerste diefstal gaat het over een man met een donkerblauwe jas met capuchon. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en lichtblauwe schoenen. In de tweede zaak gaat het om een verdachte (mannelijk of vrouwelijk) met een lichtkleurige jas, een petje, een donkere broek en zwarte schoenen. 

TIPS De politie is op zoek naar tips. Deze kunnen worden gemeld via de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070. Via 0800-7000 kan dit ook anoniem. 

advertentie
advertentie