De nieuwe entree van Attractie en Vakantiepark Slagharen.
De nieuwe entree van Attractie en Vakantiepark Slagharen. Slagharen

BDU-lezersactie: Maak kans op gratis toegangskaarten Attractie- & Vakantiepark Slagharen

lokaal

SLAGHAREN Het komend seizoen wordt bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen extra feestelijk. Slagharen is namelijk jarig. Het park bestaat in 2018 maar liefst 55 jaar! Reden genoeg voor een feestelijk seizoen. Maar dit is niet het enige wat er komend jaar gaat gebeuren, zo draait in El Teatro de 4D-film Looney Tunes, worden de gasten via een nieuwe entree ontvangen en biedt het park nieuw entertainment. Ter gelegenheid hiervan worden er met de BDU-lezersactie 5 x 4 gratis toegangskaarten vergeven. 

Kijk voor meer info over Attractie en Vakantiepark Slagharen op: www.slagharen.com

[BDU-LEZERSACTIE]
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 5 x 4 gratis toegangskaarten verloot.

[STAP 1]:
<<< Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>> 
 

Bent u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

[STAP 2:]

<<< Vul hier uw gegevens in om kans te maken op 4 GRATIS toegangskaarten voor Slagharen >>>

De winnaars worden maandag 30 april 2018 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.
N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis toegangskaarten.

[SLAGHAREN 55 JAAR: NIEUWE ENTREE EN NIEUW ENTERTAINMENT]

Vrijdag 16 maart opende Attractie- & Vakantiepark Slagharen de poorten voor een feestelijk jubileumseizoen. Afgelopen wintermaanden is er hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe entree, waardoor gasten zich nog voordat ze het attractiepark betreden in het Wilde Westen wanen.

[55-jarig jubileum

Komend seizoen wordt een extra feestelijk jaar, want wie jarig is viert feest. En Attractie- & Vakantiepark Slagharen bestaat in 2018 maar liefst 55 jaar! Reden genoeg voor een feestelijk seizoen. Maar dit is niet het enige wat er komend jaar gaat gebeuren, zo draait in El Teatro de 4D-film Looney Tunes, worden de gasten via een nieuwe entree ontvangen, biedt het park nieuw entertainment en opent Main Store gifts & souvenirs.

[Entree
De entree is vernieuwd. De kassa's bevinden zich in het eerste gebouw en er is een brede doorgang voor gasten die al een toegangsbewijs hebben, zij kunnen in één keer doorlopen naar de toegangscontrole. Mascottes Randy & Rosie kunnen de gasten welkom heten vanaf het balkon. 

Daarnaast is de infrastructuur op de parkeerplaats aangepast, zowel de ingang als de uitgang van de parkeerplaats zijn verplaatst. Al het bezoekersverkeer voor zowel het attractiepark als het vakantiepark gaat vanaf dit jaar via één ingang de parkeerplaats op. Tevens is er een Kiss & Ride gerealiseerd waar bezoekers veilig kunnen worden weggebracht en opgehaald.  
 

[Entertainment
Dit jubileumseizoen is het entertainmentaanbod compleet vernieuwd. Randy & Rosie krijgen hun eigen parkshow in de Music Hall en in het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd. 

Niet alleen het entertainment op het attractiepark is vernieuwd, ook het aanbod voor de verblijfsgasten is uitgebreid. Er wordt een brede variatie aan activiteiten georganiseerd, waaronder sport & spel, mini-disco, yoga, djembé workshops, speurtochten en er worden verhalen verteld rondom het kampvuur. In de Music Hall vinden verschillende shows plaats, zoals de Welkom Show, The Family Game Show, Playbackshow, Musical Sing-a-Long en uiteraard de A-Meezing Bingo. Voor ieder wat wils!

[Main Store gifts & souvenirs
In de Main Street wordt een nieuwe winkel geopend, geheel ingericht naar thema Indian met een modern tintje. In deze winkel vindt men de topproducten van Slagharen, vandaar ook de naam Main Store gifts & souvenirs. 

[Jubileum events
Van 3 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt er bij het invallen van de schemering niet één, niet twee, maar duizenden lampjes ontstoken. Tijdens Miracle of Lights trekt een parade met verlichte wagens en artiesten door het attractiepark. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire nieuwe show inclusief water, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is dit seizoen iedere zaterdag en zondag van 3 november t/m 23 december en de hele kerstvakantie (van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019).

[Meer informatie
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is van 16 maart tot en met 28 oktober 2018 dagelijks geopend en tijdens Winter Slagharen op weekenddagen in november en december en alle dagen tijdens de gehele kerstvakantie. Kijk voor actuele openingstijden, tickets en meer informatie op www.slagharen.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 2 uur geleden
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 5 jul, 07:45
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55