Schrijver Marco Books
Schrijver Marco Books Marco Books

Piet Heinlaan in Doorn in spannend e-book

lokaal Deel je nieuws

Zojuist is ‘Een afgesloten huis’ voor het eerst als e-book verschenen. Deze spannende misdaadroman van de Doornse schrijver M.P.O. Books kwam in 2013 al als luxe paperback uit. In het boek wordt de Utrechtse topcrimineel Fred Duijster in zijn woning van de Piet Heinlaan in Doorn vermoord. De recherche van District Heuvelrug is er zeker van dat draaideurcrimineel Rafaël du Mez de dader is, zijn zus gelooft in zijn onschuld en neemt een advocaat in de arm.

Schrijver Marco Books is blij dat dit boek nu eindelijk ook als e-book is uitgebracht. “De reacties hierop waren destijds heel goed,” vertelt hij. “Een boekhandelaar noemde het een meesterwerkje. Naar aanleiding van ‘Een afgesloten huis’ tipte de Nederlandse bibliotheekdienst mij zelfs als een van de toekomstige winnaars van de Gouden Strop. Dat is weliswaar niet gebeurd, maar het is geweldig als een boek waaraan ik hard heb gewerkt, zo wordt gewaardeerd. Ook bij mijn vaste lezers viel het verhaal erg in de smaak.”

‘Een afgesloten huis’ is het achtste deel in de serie District Heuvelrug van de Doornse misdaadauteur. In het verleden kwamen al veel dorpen en steden in de provincie Utrecht in zijn misdaadromans voorbij. In ‘Een afgesloten huis’ spelen naast Doorn ook Utrecht, Zeist, Houten en Veenendaal een rol. Wat opvalt aan het boek is dat het een cross-over thriller is. Dit houdt in dat de auteur de politieroman en de legal thriller combineert. Als lezer volg je de verrichtingen van de recherche en de advocaat.

‘Een afgesloten huis’ is als e-book verkrijgbaar voor 7,95 euro. De luxe paperback is nog altijd te koop voor 17,95 euro per stuk bij de plaatselijke boekhandels, de Albert Heijn in Leersum en via internet. Meer informatie is te vinden op www.eenafgeslotenhuis.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30