Afbeelding
BOG Auctions/HFB Groep

Voormalig Knauspand wordt geveild

27 februari 2018 om 08:09 lokaal

LEERSUM Het voormalig Knauspand op de hoek van de Hoflaan en de Rijksstraatweg in Leersum wordt op 20 maart om 9:30 uur geveild. Het vervallen gebouw, dat vele Leersumers al jaren een doorn in het oog is, wordt aangeboden op de website van bogauctions.com. De online openbare veiling vindt plaats in opdracht van de eigenaar van de Hoflaan 1/Rijksstraatweg215 en 215A te Leersum.

Geveild worden het leegstaande bedrijfspand, bestaande uit een showroom, kantoorruimte, dienstwoning, en het buitenterrein, de ondergrond en verdere aan- en toebehoren. Het perceel is 19 are en 55 centiare groot en wordt aangeprezen als herontwikkellocatie onder de naam 'Hofstaete'. Als toekomstige bestemming wordt wonen genoemd, of een mix van wonen en kantoor, winkel en/of zorg.

SCHETSEN Op de website staan schetsen gemaakt door de HFB Groep van een mogelijke invulling. Te zien is een appartementencomplex in drie bouwlagen met daarin 21 woningen van circa 100 vierkante meter. Voor de realisatie van een dergelijk plan is wel een wijziging van de bestemming van de locatie nodig, maar gezien het beleid van de gemeente wordt een dergelijke bestemmingswijziging als kansrijk ingeschat, aldus de veilingsite.

advertentie
advertentie