Het Amerongse Bos
Het Amerongse Bos Jan de Jong

Ontspannen wandelen in het Amerongse Bos

5 juli 2019 om 09:48 lokaal Deel je nieuws

De zomeravonden zijn mede dankzij de huidige klimatologische omstandigheden uitermate geschikt om een wandeling in en rond het Amerongse bos te maken.  Even ontspannen na misschien wel een drukke dag  door het doen van een lichte inspanning zoals het deelnemen aan een wandelexcursie. 

Beleef  die ontspannende momenten van rust en luister naar interessante verhalen, waarbij soms ook  een terugblik in de tijd gegeven wordt. Pak de kans om uw zintuigen alle ruimte te geven.

Als u op uw eigen manier de mooie natuur in het Amerongse bos wilt beleven, ga dan mee met de gids van Utrechts Landschap, die u rond leidt door een gebied, dat u niet snel zult vergeten.  Hij neemt u mee door uiterwaarden en bos, waarbij op sommige momenten ook een stukje historie aangeroerd zal worden.

We vertrekken op woensdag 17 juli a.s. om 19.00 uur vanaf het infocentrum van het Utrechts Landschap aan de Veenseweg  8 te Amerongen. Indien u met de auto komt, kunt u gebruik maken van de parkeerplaats aan de Burgwal (nabij de sportvelden).

De wandeling is 4,5 km lang en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Deelname is gratis.

 

advertentie
advertentie