Afbeelding
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vijftien lintjes uitgereikt in Utrechtse Heuvelrug

lokaal

HEUVELRUG Vijftien inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben vrijdag een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze kregen hun lintje tijdens een feestelijke bijeenkomst in hotel Zonneheuvel in Doorn.

[Mevrouw A.C. Huiskes-Melsert] uit Maarn werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1968 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: realisatie en (mede)eigenaar geweest van het multidisciplinaire Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen; bestuurs- en commissiefuncties bij Soroptomist International Club Utrechtse Heuvelrug; (hoofd)leidster geweest bij Scouting Maarn-Maarsbergen; secretaris Stichting Beheer Continuïteit SVMM.

[De heer A.A. Jansen] uit Maarn werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1980 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger bij Harmonie Manderen; instrumentenbeheerder bij uitleen van instrumenten aan leerlingen en muzikanten in Maarn bij Stichting Steunfonds Muziekbeoefening Maarn Maarsbergen; vrijwilliger bij evenementen Raad van Kerken Protestantse gemeente Maarn-Maarsbergen.

[De heer A. van Greuningen] uit Maarsbergen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1985 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: koster van het Leerhuis Vereniging Leerhuis De Valkenburcht te Maarsbergen/Valkenheide; archivaris Museum Valkenheide; collectant voor alle huis-aan-huiscollectes die op Valkenheide worden gehouden; 

[De heer J.B. van 't Hoog] uit Maarsbergen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1989 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger bij Harmonie Manderen; lid geweest van kascommissie Stichting Steunfonds Muziekbeoefening Maarn Maarsbergen; vrijwilliger bij de Protestante Gemeente te Maarn-Maarsbergen.

[De heer J. Berkhof] uit Amerongen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1991 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger bij brandweerpost Amerongen; vrijwilliger Knuffelweide; voorzitter van Oranjevereniging Amerongen; bestuurslid Scoutinggroep Zuylensteyn.

[De heer K.A. Brouwer] uit Amerongen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1976 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: collectant en sinds 2017 districtscoördinator KWF kankerbestrijding; organisator geweest Jeugdwerk bij Jeugdclub 'vrijuit' te Amerongen en Sinterklaas intocht; diverse functies bij de Hervormde Gemeente Amerongen.

[Mevrouw H.C. van Hussel-Kamphuis] uit Leersum werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1992 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: vrijwilliger bij de Michaëlkerk Leersum; vrijwilliger bij de Stichting de Snuffelschuur in Leersum; collectant Hartstichting en diverse andere goede doelen organisaties.

[De heer P.M. Boreel] uit Doorn werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1975 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: 2e voorzitter en penningmeester Historische tractorclub De Krommerijn; maakt deel uit van de Jachthoornblaasgroep de Heuvelrug; penningmeester Oranjevereniging Doorn; bestuurslid geweest bij Doornse Hockeyclub; voorzitter geweest bij Maupertuus school; bestuurslid geweest van de Stichting Buitendag Midden-Nederland; vrijwilliger geweest bij Hospice te Zeist.

[Mevrouw A. van Dijk-Zuidam] uit Doorn werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1980 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: secretaris Voedselbank Utrechtse Heuvelrug; vrijwilliger bij Stichting DoornRoosje; Pleegouder samen met haar echtgenoot; vrijwilliger bij Protestante gemeente Doorn.

[De heer G. Boonzaaijer] uit Doorn werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 2001 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: Raadslid voor de gemeente Doorn en gemeente Utrechtse Heuvelrug.

[De heer J. van der Linden] uit Driebergen-Rijsenburg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1980 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: penningmeester Shantykoor de Driemasters; lid commissie Sociëteit De Heren van Rijsenburg; penningmeester geweest bij Stichting Zwembad Driebergen-Rijsenburg; vrijwilliger geweest bij Omnisportvereniging Spirit (en voorganger sv RAP); penningmeester geweest bij Rode Kruis afdeling Driebergen-Rijsenburg; penningmeester geweest bij De Bosruiters.

[De heer A.J.I. Visser] uit Driebergen-Rijsenburg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1980 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: pleegouder (samen met zijn echtgenote); vrijwilliger bij Maranathakerk/Grote Kerk.

[Mevrouw W.L. Visser-van der Klogt] uit Driebergen-Rijsenburg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij heeft zich vanaf 1980 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: pleegouder (samen met haar echtgenoot); vrijwilliger bij Maranathakerk/Grote Kerk.

[De heer J.E. Waaldijk] uit Driebergen-Rijsenburg werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 2006 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: Raadslid gemeente Utrechtse Heuvelrug.

[De heer P.P. Willemsen] uit Leersum werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich vanaf 1978 ingezet voor de samenleving. Kort overzicht van de activiteiten: lid parkcommissie tennisvereniging Larsheim; spelend lid en vrijwilliger Accordeonvereniging Crescendo; vrijwilliger geweest bij Bloemencorso Leersum.

Afbeelding
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30