Leerzame ervaring door Maatschappelijke Stage bij Zonnebloem Doorn
Leerzame ervaring door Maatschappelijke Stage bij Zonnebloem Doorn Danielle Swart

Maatschappelijke stages: leerzame ervaring bij Zonnebloem Doorn

4 januari 2019 om 18:02 lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 4 januari 2019 hield Zonnebloem Doorn haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie in Ons Centrum van de Heilige Nicolaaskerk. Van 14.00 tot 16.00 was het aangenaam vertoeven onder het genot van een hapje en drankje. De warme saucijzenbroodjes van bakker Aalbertsen uit Doorn smaakten weer goed!

Opvallend dit jaar was de aanwezigheid van maar liefst 4 jonge scholieren van het Reviuscollege die in het kader van hun Maatschappelijke Stage kennismaakten met de organisatie van de Zonnebloem en haar activiteiten. Drie meiden uit Doorn en 1 jongen uit Maarsbergen zetten hun beste beentje voor en hielpen mee met het uitserveren van de drankjes en hapjes. Op deze manier leren zij meer over het belang van maatschappelijke sociale activiteiten, zoals vrijwilligerswerk. Ook steken ze meer op van het maatschappelijk kapitaal dat ouderen vertegenwoordigen. Zij hebben al een heel leven achter de rug. De gasten vonden hun aanwezigheid heel aangenaam!

Mocht u interesse hebben om vrijwilliger of gast bij de Zonnebloem Doorn te worden, geef u dan op bij Betty Engelhard (Tel. 0343-414650). Mocht u niet zo mobiel meer zijn, dan bent u ook van harte welkom!

 

 

Scholieren gezellig in gesprek met gasten Zonnebloem Doorn
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie