Huurders Heuvelrug Wonen zeer tevreden over dienstverlening

12 december 2018 om 14:26 lokaal Deel je nieuws

Heuvelrug Wonen in Doorn maakt haar hoge ambities op huurderstevredenheid waar. “We scoren gemiddeld een 8”, zegt manager Wonen Pim Kamp trots. De nieuwe huurders, huurders die vertrekken en huurders met een reparatieverzoek zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Heuvelrug, zo blijkt uit de resultaten van de benchmark van brancheorganisatie Aedes. 90% Van woningcorporaties in Nederland deed mee met het vergelijkingsonderzoek. Uit de resultaten blijkt dat Heuvelrug Wonen in de best scorende groep zit. “We vinden het erg belangrijk dat onze huurders tevreden zijn”, zegt Kamp. “Daarom horen we ook graag terug van huurders, in enquêtes, maar ook in persoonlijke gesprekken of op bewonersavonden, wat we anders of beter kunnen doen.”

Twee jaar geleden scoorde de corporatie nog relatief slecht op het huurdersoordeel. Vorig jaar was dit al beter. En nu behoort Heuvelrug Wonen tot de top.

Met de benchmark van Aedes worden meer prestatievelden vergeleken. Zo worden ook de bedrijfslasten, de betaalbaarheid en beschikbaarheid, duurzaamheid, onderhoud en verbetering gemeten. Op de meeste prestatievelden scoort Heuvelrug Wonen gemiddeld in vergelijking met andere corporaties in Nederland. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie