Amerongse Peuterspeelzaal ’t Kwetternest onder de vlag van Kinderopvang SKDD
Amerongse Peuterspeelzaal ’t Kwetternest onder de vlag van Kinderopvang SKDD Kinderopvang SKDD

Amerongse Peuterspeelzaal ’t Kwetternest onder de vlag van Kinderopvang SKDD

lokaal Deel je nieuws

De vereniging ‘Peuterspeelzaal Amerongen’, draagt Peuterspeelzaal ’t Kwetternest per 1 januari 2019 over aan Kinderopvang SKDD. Het bestuur van de vereniging heeft hiertoe besloten zodat ze zich volledig kan richten op het besturen van basisschool De Regenboog en de Wilhelminaschool. Tevens is de verwachting dat ’t Kwetternest onder de vleugels van SKDD kan komen tot verdere professionalisering en een betere continuïteit richting personeel en ouders.

Afgelopen woensdag 12 december kwamen Hans Heuvelman en Jack Bos van de vereniging samen met Ruben van der Made directeur Kinderopvang SKDD, bij elkaar bij het Kwetternest. Gezellig tussen de spelende kinderen werd de overname getekend.

De pedagogisch medewerksters Marja en Tiny blijven bij het Kwetternest. Ook de werkwijze op de locatie zal zoveel mogelijk in stand gehouden worden om de continuïteit voor de kinderen, ouders en medewerkers te kunnen borgen.

De peuterspeelzaal is geopend van maandag t/m vrijdagochtend en is er voor alle kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden. Er zijn mogelijkheden voor ouders die in aanmerking komen voor een VVE plaats (vroeg- en voorschoolse educatie) en voor ouders die werken/studeren en in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Daarnaast is er, dankzij een subsidie van de Gemeente Utrechtse heuvelrug, ook nog een andere mogelijkheid. Ouders die niet werken/studeren en niet in aanmerking komen voor een VVE-plaats kunnen via de gemeente mogelijk gebruik maken van reguliere peuteropvang. Op skdd.nl is meer informatie hierover te vinden.

Ervaren organisatie
Kinderopvang SKDD heeft al heel wat jaren kinderen in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn en Overberg groot zien worden. Met hun 15 BSO’s,  5 kinderdagverblijven en 6 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken.
Sinds een aantal maanden is Kinderopvang SKDD ook te vinden aan de Burgwal in Amerongen met een Sport BSO.
 

Meer info?
Voor meer info neem contact op met info@skdd.nl of via 03 43 – 51 60 00 of schijf je in via de website www.skdd.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 1 uur geleden
Afbeelding
Fatale brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 4 uur geleden
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28
Afbeelding
Schoorsteenbrand aan de Broekweg 24 sep, 16:52
Afbeelding
Johan Kraan nieuwe voorzitter KCD 24 sep, 13:09