bezoekers bekijken alvast aanbod speelgoed
bezoekers bekijken alvast aanbod speelgoed Saskia krocké

Succesvolle Recycle Sint op De Ontdekkingsreis

1 december 2018 om 20:56 lokaal Deel je nieuws

Maandagavond 23 november organiseerde basisschool De Ontdekkingsreis voor de eerste keer een Recycle Sint. De organisatoren, Tienke en Saskia, werden twee weken geleden geraakt door het mooie initiatief van Recycle Sint en waagden de sprong om een avond te organiseren. De initiatiefnemers van Recycle Sint delen op een heldere manier hun ervaring en dat hielp om de organisatie vlot op te pakken. Door te delen via de Driebergse scholen en social media bereikten we in korte tijd een grote groep mensen waarvan er ongeveer 30 op maandagavond met speelgoed aanklopten om te komen ruilen.

De ingenomen spullen werden geruild voor waardebonnen en kregen een mooi plekje op de uitstaltafels. Tijdens het wachten kon er alvast gekeken worden naar de groeiende hoeveelheid speelgoed op de tafels en was er koffie of thee met lekkers. Na drie kwartier waren alle spullen ingenomen en kon het ruilen van de bonnen voor het gewenste speelgoed beginnen. In goede harmonie werd er geruild en met blije gezichten vertrok een ieder om half 9 weer huiswaarts. De overgebleven spullen gaan naar het goede doel.

“Dit gaan we zeker volgend jaar weer organiseren” aldus Tienke en Saskia. “We zullen de avond dan eerder aankondigen en willen heel graag gezinnen die weinig te besteden hebben de kans geven mee te ruilen.” Tijd genoeg om de plannen goed uit te werken, ze hopen op een groeiend aantal deelnemers en ook van organisatoren. Wil je ook een Recycle Sint gaan organiseren kijk dan op: https://recyclesint.org/  of stuur een mail naar administratie@deontdekkingsreis.nl dan kunnen we afstemmen en uitwisselen. Op naar een nog duurzamer Sintfeest!

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie