Afbeelding
Koen Suyk

Oprit Maarn afgesloten tijdens wegwerkzaamheden

lokaal

MAARN Rijkswaterstaat voert van 16 tot en met 18 november en van 23 tot en met 25 november werkzaamheden uit op het viaduct Rondweg over de A28. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de oprit Maarn vanaf de N221 naar de A28 richting Zwolle twee weekenden afgesloten.

Er wordt een nieuwe voegovergang en asfaltdeklaag aangebracht. Voegovergangen vormen de schakel tussen de wegen op vaste ondergrond en op een viaduct of brug. Oprit Maarn is vrijdag 16 november 22.00 uur tot zondag 18 november 22.00 uur en vrijdag 23 november 22.00 uur tot zondag 25 november 22.00 uur afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot tien minuten.

OMLEIDINGSROUTES Verkeer vanaf de N221 richting de A28 richting Zwolle wordt omgeleid via de Dodeweg en oprit Leusden-Zuid. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

MOGELIJKE GELUIDSHINDER ,,We doen er alles aan om de hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Toch kunnen we niet voorkomen dat de werkzaamheden enige geluidshinder veroorzaken door bijvoorbeeld het frezen van de asfaltdeklaag en het verwijderen van de voegovergang", aldus Rijkswaterstaat. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 16 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04