Afbeelding
M. van Soest

Heuvelrug Tweedaagse brengt duizend euro op

5 september 2018 om 06:38 lokaal

HEUVELRUG Trots kijkt het Green Race team terug op de eerste editie van de Green Race Heuvelrug Tweedaagse. Een initiatief van Driebergenaar Cees van Dijk is in een jaar tijd omgezet in een geslaagd evenement. Het evenement bracht bijna duizend euro op voor Staatsbosbeheer Utrechtse Heuvelrug.

Urenlang hebben de circa 170 deelnemers zaterdag en zondag gewandeld door de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Zelfs de inwoners van de Heuvelrugdorpen vertelden dat ze tijdens de 20 of 40 km lange tocht op plekken kwamen waar ze nog niet eerder waren geweest.

Burgemeester Frits Naafs heeft zowel het startschot op zaterdag als ook een gladiool bij de finish op zondag gegeven. Het bleef nog lang gezellig op het sfeerplein met lokale ondernemers dat was ingericht bij vakantiepark De Bonte Vlucht.

Namens alle deelnemers is in navolging van het motto van de Green Race 'sporten in en voor de natuur' een cheque van 999,85 euro overhandigd aan Corien Koreman van Staatsbosbeheer voor een nog nader te bepalen project. De organisatie is van plan volgend jaar de tweede editie van de wandeltocht te houden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie