Burgemeester Frits Naafs reikt een medaille uit aan vrijwilliger Bram.
Burgemeester Frits Naafs reikt een medaille uit aan vrijwilliger Bram. Speelweek Driebergen

Medaille voor Speelweekvrijwilliger

30 augustus 2018 om 06:21 lokaal

DRIEBERGEN Niet alleen de Speelweek vierde afgelopen week een bijzonder jubileum, ook vrijwilliger Bram Boer had een bijzonder jubileum te vieren. Dit jaar was hij voor de 45e keer bij de Speelweek, die 50 jaar bestaat.

Victor Schutijser

Voor deze bijzondere gelegenheid had burgemeester Frits Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug een verrassing. Boer kreeg voor zijn werk en inzet een medaille uitgereikt. Ook kreeg hij een speciaal Speelweek t-shirt met deze tekst achterop: 'Bram heeft het voor elkaar, de langstzittende medewerker bij de Speelweek, al 45 jaar!'

SPEELWEEKCARRIÈRE Bram Boer is op de Speelweek begonnen toen hij 15 jaar was. Via een collega die al vrijwilliger was kwam hij op het idee om zich aan te melden. In zijn Speelweekcarrière heeft hij bij diverse activiteiten geholpen. Eerst bij de kantine, waar vrijwilligers tussen de middag lunchen. Later bij sport en het springkussen.

Hij heeft ook in de jury gezeten van de playbackshow, die elke Speelweekvrijdagmiddag was. Ook bij het damtoernooi is Boer altijd van de partij.

Bram Boer vindt het ontzettend leuk op de Speelweek. ,,Ik kan het nooit overslaan", vertelt Bram, die zichzelf voorlopig nog wel bij de Speelweek ziet lopen.

Goeie herinneringen heeft Bram Boernog aan zijn 25-jarig jubileum bij de Speelweek. ,,Toen werd ik met paard en wagen opgehaald door Erwin Spekman. Dat was wel bijzonder."

De medaille heeft Bram Boer inmiddels goed opgeborgen. De volgende Speelweek is hij er zeker weer!

advertentie
advertentie