Cabaretier Fuad Hassen speelt in Amerongen
Cabaretier Fuad Hassen speelt in Amerongen Ngoc Chau

Cabaretier Fuad Hassen bevraagt onze vrijheid

2 april 2024 om 22:16 Lokaal Deel je nieuws

Cabaretier Fuad Hassen bevraagt onze vrijheid  Op vrijdagavond 19 april speelt Fuad Hassen zijn vierde avondvullende cabaretprogramma in de Allemanswaard in Amerongen. In ‘Vogelvrij’ vraagt Fuad zich af of we echte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? 

Laidback comedy

Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag. Maar ‘Vogelvrij’ gaat ook over Cornetto’s. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laidback comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. “Hij is een meester in het bespelen van het publiek,” aldus de Theaterkant. 

Korting voor bibliotheekleden 

‘Vogelvrij’ van Fuad Hassen vindt plaats op vrijdag 19 april in Cultuurhuis Allemanswaard in Amerongen en start om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.podiumzout.nl. Speciaal voor bibliotheekleden is er een kortingsprijs van € 16,50. Niet-leden betalen de reguliere prijs van € 18,50.

advertentie
advertentie