Afbeelding
Leersumse Kids Fair

Kom ook en sla je slag op de gezellige 2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs op 2 maart.Het team van de Leersumse Kids Fair heet je..

10 februari 2024 om 20:05 Lokaal Deel je nieuws

De Leersumse Kids Fair opent op 2 maart om 9.00 uur de deuren voor de vele ouders en opa’s en oma’s om weer te komen shoppen voor leuke 2e hands kinderkleding en speelgoed. 

Tweedehands kinderkleding = duurzaam

In de sporthal zal er weer een mooi aanbod zijn van tweedehands voorjaarst- & zomerkleding in de maten 56 tot en met 176. Maar ook zullen er weer veel schoenen, speelgoed, boeken en andere kinder- en babyitems zijn. Dus slag je slag met ons vrolijke ‘winkelmandje’, de Leersumse tas van onze partner Plus Leersum. Je moet de tas helaas wel weer inleveren bij de kassa; Zo kunnen we ze iedere beurs ‘duurzaam’ gebruiken.

Ook weer 2e hands dameskleding

Deze beurs komt er weer een select aanbod van 2e hands dameskleding. 

Met Rad van Avontuur en diverse kinderactiviteiten waaronder De Harlekijn kleurwedstrijd

Beproef je geluk bij het Rad van Avontuur met vele mooie kinder- en volwassenenprijzen aangeboden door vele lokale ondernemers zoals Van Zetten Vastgoed, MK Projectstoffering en Hoflaan tandartsen. 

De kleurwedstrijd van onze partner KDV De Harlekijn zal wegens groot succes weer achterin de sporthal plaatsvinden. Op deze manier kunnen ouders rustig shoppen en de kinderen meedoen aan de kleurwedstrijd. Er worden door De Harlekijn weer mooie prijzen beschikbaar gesteld. 

De overige kinderactiviteiten zullen hoofdzakelijk in de theaterzaal plaatsvinden. Van cakejes versieren tot schminken. Daarnaast is de vrolijke ballonnenclown er om weer mooie creaties te maken voor alle kinderen. In de foyer is weer de kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de kleedjesmarkt moet je je opgeven en de plekjes zijn al vol.  

Voor het goede doel: theater en natuurspeelplaatsen

De opbrengst van de Leersumse Kids Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar. Tevens schonken we ook een cheque aan Oekraïense gezinnen met kinderen met kanker voor een bijdrage in de reiskosten naar het ziekenhuis. En organiseerden we een muziekworkshop voor Oekraïense kinderen en hun Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes. 

Tevens zijn we drie natuurspeelplaatsen aan het ontwikkelen die we kunnen realiseren doordat we de burgerinitiatief Valwindprijs van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gewonnen! Mede mogelijk gemaakt door Bomen voor Leersum en Kwekerij Charvat.

Wil je deelnemen of gezellig meehelpen mail dan voor meer info naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKidsFair.

Tot 2 maart!

advertentie
advertentie