Erkenning voor persoonlijk werk van Jenny Boot: ‘Altijd spannend om aan de buitenwereld te tonen’

30 september 2022 om 07:04 Kunst Monique José Timmermans
Jenny Boot in haar atelier bij een van haar eerdere werken.
Jenny Boot in haar atelier bij een van haar eerdere werken.

MAARN Het Australische kunsttijdschrift Beautyful Bizarre heeft Jenny Boot uit Maarn uitgeroepen tot winnaar in de categorie fotografie van de Beautiful Bizarre Art Prize. De fotografe is blij met de erkenning voor haar werk. ,,Ik verbeeld met gefotografeerde portretten wat mij bezighoudt, persoonlijk of maatschappelijk. In die zin is het heel persoonlijk en ook altijd spannend om aan de buitenwereld te tonen.”

Het winnende beeld hangt niet in haar studio. ,,Het schittert de hele maand november bij de groepstentoonstelling van de prijswinnaars in alle categorieën in de Modern Eden Gallery in San Francisco. Daar vindt ook de prijsuitreiking plaats. Er hangt nu een exemplaar op een expositie België en in een galerie in Nederland “

INVULLING Op de foto staat ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.