Boek over geschiedenis Driebergen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Boek over geschiedenis Driebergen

14 jan, 06:44 Historie
Annet Werkhoven
Burgemeester Naafs ontving het eerste exemplaar.
Burgemeester Naafs ontving het eerste exemplaar.

DRIEBERGEN Burgemeester Frits Naafs heeft vrijdag uit handen van Arnaud van Holst (voorzitter Stichting Driebergen-Rijsenburg ‘Vroeger en Nu’) en Patrick en Patricia van Veldhuizen (van supermarkt Jumbo Van Veldhuizen) het eerste exemplaar ontvangen van het boek Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu, in woord en beeld.

Het boek is een initiatief van Jumbo Van Veldhuizen en de Stichting Driebergen- Rijsenburg ‘Vroeger en Nu’ en biedt een historisch overzicht van het dorp Driebergen-Rijsenburg.

PLAATJES SPAREN Net zoals in een uitgave met ‘voetbalplakplaatjes’, kunnen er ‘plaatjes’ gespaard worden om het boek te verluchtigen met beeldmateriaal. De onderwerpen in het boek doen alle aspecten van d..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.