Bijzondere ontdekking in Doorn: 'Ik kreeg even kippenvel' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Bijzondere ontdekking in Doorn: 'Ik kreeg even kippenvel'

10 mei, 12:00 Historie
John Beringen
Gert toont het afsluitmechanisme dat alleen van binnenuit bediend kon worden.
Gert toont het afsluitmechanisme dat alleen van binnenuit bediend kon worden.

DOORN In september van het vorige jaar kocht Gert Kramer het pand aan de Dorpsstraat waarin voorheen bakkerij ‘De korenaar’ was gevestigd. Hij ging verbouwen en deed onlangs een buitengewoon opmerkelijke ontdekking. 

John Beringen

,,We waren aan het werk in de bakkerij die zich naast de voormalige winkel bevindt”, begint hij. ,,Toen we de schoorsteen hadden verwijderd, bleek er zich boven het vertrek over de gehele breedte een verborgen ruimte te bevinden. Dat was op zich natuurlijk al wonderlijk, maar het meest curieuze was dat er ongeveer halverwege een hengsel was te zien dat op de vloer was geschroefd. E..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.