Boek geschreven over bijzondere historie Beukenstein

18 apr, 16:48 Historie
Fam. De Bruijn
Heleen de Bruijn met het boek over Beukenstein.
Heleen de Bruijn met het boek over Beukenstein.

DRIEBERGEN Tijdens de opening van de vernieuwde locatie Beukenstein van zorgorganisatie De Brug door hare majesteit prinses Margriet, verscheen tevens een boek over de locatie aan de Hoofdstraat. Door de eeuwen heen is er op deze grond veel gebeurd. Van de Buitenplaats Petrusburg, de grote villa Beukenstein tot aan een woonzorgcentrum dat onlangs compleet vernieuwd is, kent de plek een rijke historie. Die historie is nu na te lezen in een boek.

Danny van der Linden

Het boek is geschreven door Liselotte de Bruijn en Heleen de Bruijn. De dames zijn geen familie van elkaar. Eerstgenoemde is als communicatiemedewerker verbonden aan De Brug, terwijl de ander (Heleen) als journaliste voor het AD Utrechts Nieuwsblad werkzaam is. ,,In die hoedanigheid kennen we elkaar", vertelt Liselotte de Bruijn. Aanleiding voor het schrijven van het boe..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.