Afbeelding
Epic Youth

Epic Youth organiseert online activiteiten voor jongeren ui Utrechtse Heuvelrug

Evenementen

HEUVELRUG Tijdens de kerstvakantie organiseert Stichting Epic Youth in samenwerking met Samen op de Heuvelrug een online Fortnite Toernooi en een online Just Dance 2022-activiteit in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De activiteiten zijn gericht op en georganiseerd door jongeren van 10 tot 23 jaar oud.

Het Just Dance Event vindt plaats onder leiding van twee danseressen. Vanuit huis kan volop worden meegedanst. Ook is er een Fortnite Duo Toernooi waarbij honderden jongeren tegelijk het in tweetallen tegen elkaar opnemen in het populaire spel. De beste vijftig duo’s zullen in de finale bepalen wie zich Fortnite kampioen van de Utrechtse Heuvelrug mag noemen. Als afsluiting van dit toernooi zal een loting en prijsuitreiking plaats vinden. Deelnemers maken kans op het winnen van een gloednieuwe Playstation 5. 

ZELF UITVOEREN Alle activiteiten worden live uitgezonden via www.epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar. Het doel van dit project is zoveel mogelijk taken door de jongeren zelf te laten uitvoeren, zoals het beheer van promotie, opstellen van draaiboeken en het maken van wedstrijdschema’s. Dit onder begeleiding van jongerenwerkers die reeds ervaring hebben opgedaan met het uitvoeren van online activiteiten voor deze doelgroep. 

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 16 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48