Afbeelding
Kevin Canales

Jongeren kunnen wederom het nieuwe jaar inluiden met show van Nicky Romero

Evenementen

HEUVELRUG De internationaal bekende dj Nicky Romero zal komende jaarwisseling opnieuw een speciale digitale show verzorgen. Dat meldt de gemeente Veenendaal, net als vorig jaar de initiatiefnemer van het evenement. Ook de gemeente Utrechtse Heuvelrug steunt het initiatief. De Veense wethouder Dylan Lochtenberg maakt nu al bekend dat ook Marc Benjamin en hardstyle-dj Wildstylez te zien zullen zijn in de spectaculaire stream. 

,,We hadden gehoopt op een oud en nieuw als voorheen, waar we elkaar weer op kunnen zoeken”, zegt Lochtenberg. ,,Maar opnieuw gooit corona roet in het eten, zeker met de opkomst van de omikronvariant. Wij willen net als vorig jaar iets leuks bieden, zeker ook aan de jeugd. En we hebben Nicky Romero weer bereid gevonden een show te organiseren.” 

GEHEIM Vorig jaar nam de dj de show op in DownTown, de voormalige Pniëlkerk in het centrum van Veenendaal. De locatie voor komende oudejaarsavond is nu nog geheim, omdat de gemeente vanwege de geldende coronamaatregelen een toeloop wil voorkomen. Maar de locatie zal, zo belooft Veenendaal, een zeer herkenbare plek zijn. 

 ,,De show zal nog uitgebreider zijn, met een mooi optreden, zeker voor de jeugd. Vanaf 23.00 uur start de stream met een optreden van dj Marc Benjamin en een paar minuten voor twaalf zal Nicky Romero het nieuwe jaar inluiden tot 01.00 uur. Hierna zal hardstyle-dj Wildstylez nog een uur te zien zijn”, aldus de wethouder. 

Wie tijdens de jaarwisseling ook los wil gaan op de muziek van de dj’s, kan de stream vinden op het het kanaal van Nicky Romero.

Het programma van Nicky Romero & Friends op vrijdag 31 december:
23.00 – 23.58 uur: dj Marc Benjamin
23.55 – 01.00 uur: dj Nicky Romero
01.00 – 02.00 uur: dj Wildstylez


advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00