Toch vrolijke Koningsdag in Amerongen en Leersum

23 apr, 14:28 Evenementen
Wilco Willemse
Als het aan Oranjevereniging Leersum ligt, kleurt heel Leersum rood-wit-blauw-oranje komende Koningsdag.
Als het aan Oranjevereniging Leersum ligt, kleurt heel Leersum rood-wit-blauw-oranje komende Koningsdag.

AMERONGEN/LEERSUM Voor de tweede keer op rij kan er geen uitgebreide Koningsdag worden gevierd. Corona gooit roet in het eten van de Oranjeverenigingen. Maar in Amerongen en Leersum biedt men een compact programma aan, zodat we tóch een beetje het oranjegevoel kunnen beleven.

De bestuurders van Oranjevereniging Leersum wachtten lang af in de hoop dat er toch wat meer mogelijk zou zijn 27 april. ,,Op een gegeven moment moet je de knoop doorhakken”, vertelt voorzitter Jeanine Roos. Maar we wilden de Leersumers absoluut een leuke Koningsdag bezorgen. We willen veel rood, wit, blauw en oranje zien en dus dagen we ze uit om hun woning te versieren. Kinderen kunnen knutse..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.