Weer géén traditionele Koningsdag in Driebergen: ‘Maar we maken er toch een feestelijke dag van’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Weer géén traditionele Koningsdag in Driebergen: ‘Maar we maken er toch een feestelijke dag van’

10 mrt, 07:00 Evenementen Coronavirus
Oranjevereniging Driebergen
Koningsdag zal er (ook) dit jaar anders uitzien dan voorheen.
Koningsdag zal er (ook) dit jaar anders uitzien dan voorheen.

DRIEBERGEN Ook dit jaar zal Koningsdag er anders uitzien dan normaal. Waar het coronavirus de organisatie vorig jaar nog overviel, is de Oranjevereniging Driebergen dit jaar goed voorbereid en is er in overleg met de gemeente een feestelijk programma georganiseerd binnen de mogelijkheden.

Geen volle pleinen met feestelijke muziek. Net als vorig jaar ziet 27 april er anders uit dan we gewend zijn. Toen viel het feest door de coronamaatregelen in het water. Dit jaar moet dat anders. De Oranjevereniging Driebergen had meer tijd om zich voor te bereiden op een feestelijke dag en heeft een programma samen weten te stellen. ,,Op die manier hopen we toch voor een saamhorigheidsgevoel t..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.