Wild! Kookworkshops door de Vlammende Chef

16 september 2020 om 20:59 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De Vlammende Chef organiseert kookworkshops met wild. Wie geïnteresseerd is in het villen, uitbenen en klaarmaken van groot en klein wild kan zich inschrijven voor deze wild kookworkshops.
Onder de kundige leiding van Mark Kloosterman van de Vlammende Chef ga je aan de slag met het wild en de bereiding op verschillende houtskook of houtgestookte barbeques. 

Data
Zondag  18 oktober heel ree €119,-
Zondag 25 oktober haas/eend/gans  € 95,-
Zondag 8 november heel ree  €119,-
Zondag 29 november haas/eend/gans  € 95,-
*Prijs van de kookworkshop is inclusief drankjes tijdens de workshop

Van 13:00 tot 18:00 uur bij Het Wapen van Sandenburg in Doorn

Tijdens de workshop met ree bereiden we:
- Een stoof van ree, gebraden reebout en reerug en bijpassende seizoensgroenten. 

Tijdens de workshop met haas,eend en gans maken we:
Gerookte eendenborst en gekonfijte eenden bout, Wildburger van gans en pulled gans, stoof van haas (hazenpeper) en gebraden hazenrug. Daarnaast natuurlijk groenten van het seizoen passend bij de gerechten.

Al het vlees wat niet wordt gebruikt tijdens het koken, krijg je mee zodat je dit thuis kunt bereiden.

Reserveer nu jouw plek op www.devlammendechef.nl


 

advertentie
advertentie