Cabrio's toeren door regio

11 september 2020 om 14:09 Evenementen De Bont
Willem de Bont bij Parc Broekhuizen waar zaterdag de Nederlandse Bouw Cabrio Challenge start.
Willem de Bont bij Parc Broekhuizen waar zaterdag de Nederlandse Bouw Cabrio Challenge start.

HEUVELRUG Cabrio’s toeren zaterdag 12 september door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug. Aan het stuur de leiders in de bouwsector, de grootste sector van de Nederlandse economie. De Maarnse organisator Willem de Bont licht toe: ,,Het maatschappelijk belang van de bouwsector is enorm, van wegen tot dijken, van spoor tot gebouwen en daarvan hebben we hier in de regio voldoende voorbeelden.”

Zo zijn het stationsgebied Driebergen en de Triodosbank recent voltooid, maar is in Maarsbergen de schop voor de ondertunneling nog nauwelijks in de grond. Bovendien is daar de verwaarloosde hoek tegenover de kerk een doorn in het oog van menig inwoner. De buitens van de lustwarande vormen daarnaast weer een schitterend decor van bouwwerken uit ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.