Uitdagende puzzelrit voor klassieke auto’s; organisatie zoekt locatie voor prijsuitreiking - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Uitdagende puzzelrit voor klassieke auto’s; organisatie zoekt locatie voor prijsuitreiking

7 sep, 07:30 Evenementen
Babs Bouwman
Jan-Carel Redelé, Roderik van Asdonk en Ernst Brunner (Jos Wetters niet in beeld) verwelkomen liefhebbers van klassieke auto’s om ook deel te nemen aan de rally.
Jan-Carel Redelé, Roderik van Asdonk en Ernst Brunner (Jos Wetters niet in beeld) verwelkomen liefhebbers van klassieke auto’s om ook deel te nemen aan de rally.

DOORN De tweede Doornse Historische Rally is in aantocht. Op zaterdag 26 september starten er rond de 25 equipes aan een tocht over de Utrechtse Heuvelrug en door de Betuwe. Wie in de omgeving van Doorn woont, een klassieke auto heeft en het leuk vindt om al rijdend een route te puzzelen, is van harte welkom om deel te nemen. De organisatie is druk doende een centrale locatie te vinden, waar de deelnemers kunnen verzamelen voor de prijsuitreiking. Liefst op een ruime centrale plek in Doorn, zodat meer liefhebbers een kijkje kunnen komen nemen en hun hart kunnen ophalen aan een bijzondere verzameling oldtimers.

Voor wie het niet kent: in een rally rijdt men in wedstrijdverband volgens een kaartsysteem van start naar finish. De winnaar is degene die zo nauwkeurig mogelijk de route op de juiste manier volgt. Dat is onder andere te zien aan een correct ingevulde wedstrijdkaart. Het is niet de bedoeling zo snel mogelijk van A naar B te rijden: Dit is écht een andere tak van autosport, waarbij nauwkeurighe..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.