Koningsdag in Maarn: samen puzzelen over dorp en koningshuis - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Koningsdag in Maarn: samen puzzelen over dorp en koningshuis

24 apr, 09:05 Evenementen
Monique José Timmermans
Paulien Breslau toont de Willem met daarin de dorpsquiz en het verhaal over oorlog en bevrijding in Maarn.
Paulien Breslau toont de Willem met daarin de dorpsquiz en het verhaal over oorlog en bevrijding in Maarn.

MAARN Inmiddels hebben de inwoners van Maarn de Willem uit de brievenbus gehaald. De glossy van de Oranjevereniging Maarn (OVM) staat andere jaren bol van de activiteiten met Koningsdag, maar daarvan kan nu geen sprake zijn. In allerijl is het roer omgegaan: in dit nummer is een echte dorpsquiz geplaatst met 75 vragen over het heden en verleden van het dorp, oorlog en bevrijding en het koningshuis. En deze vragen zijn niet zomaar zittend op de bank op te lossen.

Monique José Timmermans

Paulien Breslau vertelt namens de Oranjevereniging Maarn: ,,Het zijn vragen met voor elk wat wils, jong en oud en met verschillende interesses. Sommige antwoorden zijn op te zoeken op internet of staan in de Willem, er zijn puzzels om de hersens te kraken en doe vragen, maar ook dingen waarvoor men op pad moet. Ieder op zijn eigen tijd en op eigen gelegenheid natuurli..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.