Kerstconcert
Kerstconcert Song of Spirit

Kom in kerstsfeer bij het Kerstconcert van Song of Spirit!

7 december 2019 om 12:51 Evenementen Deel je nieuws

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Lampjes schitteren en kaarsen branden. Maar kerst is meer! Kerst is het feest van de geboorte van Jezus. En dat feest willen wij alvast met u vieren. Komt u ook?

Op zaterdag 14 december houdt het regiokoor Song of Spirit haar jaarlijkse kerstconcert. Ook dit jaar zal deze weer worden gehouden in de Maartenskerk in Doorn. Verdere medewerking wordt verleend door Martijn de Lange op trompet, Johan den Hoedt achter het orgel, Wouter Harbers achter de vleugel en Rineke de Wit als solist. De hele avond zal onder leiding staan van dirigent Vincent van Dam.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Schoenmode Mantel in Doorn, bij de koorleden of bij de ingang van de kerk, voor slechts € 10,00, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Wilt u ook in een koor zingen? Kom naar ons kerstconcert en ervaar of ons koor bij u past. Na afloop kunt u een praatje maken met de koorleden. U kunt altijd vrijblijvend een aantal repetities met ons meezingen. Wij repeteren in de Maartenskerk, elk dinsdag vanaf 20.00 uur. U bent van harte welkom.

advertentie
advertentie