Afbeelding
Chris Bruggink

KerstmannenloopDriebergen brengt wensen in vervulling

3 december 2019 om 20:28 Evenementen

DRIEBERGEN Voor de zesde keer vindt de Santa Run plaats in Driebergen, dit jaar op zaterdag 14 december. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan diverse goede doelen. Rotary gaat namelijk 'kleine wensen voor andere mensen' in vervulling laten gaan.

Rotary voorzitter Ernst-Jan Schubad licht het initiatief toe: ,,Als Rotary willen we dit jaar wensen van Driebergenaren verzamelen. En gedurende heel 2020 vervullen." De opbrengst van de Santa Run draagt hieraan bij, maar ook de kennis en expertise die bij de leden van de Rotary club aanwezig is.

Op verschillende plaatsen in het dorp worden wensbomen geplaatst. De wensbomen staan in elk geval op de kerstmarkt op het Kerkplein op 8 december en op de kerstmarkt op de Traaij op 13 december. Iedereen kan middels de wensboom een wens voor een ander doen. Na afloop van de Santa Run, (inschrijven kan hier) wordt bekend gemaakt hoeveel wensen zijn verzameld en ook wat de opbrengst is van de Santa Run. Met de opbrengst kunnen zoveel mogelijk wensen worden vervuld. Schubad: ,,Natuurlijk kunnen we niet alle wensen in vervulling laten gaan, maar we gaan ontzettend ons best doen om veel mensen blij te maken."

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie