'Ze hebben zich het stof voor de ogen genaaid!' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

'Ze hebben zich het stof voor de ogen genaaid!'

5 jan, 06:33 Corona Coronavirus
Edith Hazelzet
De 'Bende van Tien' (min twee leden), in SCC De Binder waar zij maandenlang gratis terecht konden.
De 'Bende van Tien' (min twee leden), in SCC De Binder waar zij maandenlang gratis terecht konden.

LEERSUM Tien dames uit Leersum naaiden tijdens de coronacrisis 4,5 maand lang mondkapjes in SCC De Binder. AH Leersum verkocht deze voor hen en de opbrengst ging naar de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. In totaal leverden 3500 mondkapjes het bedrag op van 6063,70 euro.

Iedereen in Leersum kent ze wel, de mooie stoffen mondkapjes in allerlei designs die lang te koop waren bij AH. Soms kom je er eentje tegen die je zelf ook op hebt. Dat schept een soort band, als je de achtergrond kent. De ‘Bende van Tien’ doopten de vrouwen zichzelf. Iedere donderdagochtend zaten ze bij elkaar in de theaterzaal van De Binder met hun geoliede productie- en verpakkingslijn. Er w..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.