Bewoners en leerlingen knippen het lint met belletjes door.
Bewoners en leerlingen knippen het lint met belletjes door. Bartiméus Fonds

Feestelijke opening beleeftuintjes Bartiméus Doorn

20 september 2023 om 08:50 Activiteiten

DOORN In het bijzijn van leerlingen en zo’n zeventig bewoners van Bartiméus Doorn, zijn vorige week de beleeftuintjes op het terrein van Bartiméus geopend.

Na een welkomstwoord van Jan Naaktgeboren, lid Raad van Bestuur van Bartiméus, en Joeke van der Mei, directeur van het Bartiméus Fonds, knipten twee bewoners en een leerling de linten door. Hier zaten belletjes aan zodat iedereen de openingshandeling kon horen.

ONTDEKKEN EN GENIETEN

Daarna gingen alle aanwezigen de tuin in om te ontdekken en te genieten. Als je draait aan de muziekdoos klinken er vrolijke vogelgeluiden. En op een grote xylofoon kun je zelf muziek maken. Verder is er een voelwandelpad met aan beide zijden borstels in alle soorten en maten en met verschillende soorten touw. 

EVEN ONTSPANNEN

De beleeftuin is voor bewoners en leerlingen én hun begeleiders en ouders een heerlijke plek om even te ontspannen. Voor het feestelijk tintje was er die dag een blaasorkest en kon er gesnoept worden van versgebakken stroopwafels. 

De beleeftuin is mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds en met bijdragen van Stichting Nieuwgeluk Philosopy, Rotary Club Zeist Driebergen en Van Brenen Verhuizingen en Transporten in Doorn. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie