Kerstsamenzang terug in Maarn: ‘Kinderen zijn al hard aan het oefenen’

3 december 2022 om 13:04 Activiteiten Monique José Timmermans
Esther Rietveld, Mariëlle Hendriks en Martino van Zoeren van de organisatie.
Esther Rietveld, Mariëlle Hendriks en Martino van Zoeren van de organisatie.

MAARN Na corona wordt de traditie weer opgepakt: op woensdag 14 december is de 40e kerstsamenzang in de sporthal van De Twee Marken. ,,Om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen is er een mooi programma samengesteld. Met muziek, een kinderkoor, dans en natuurlijk samenzang.” Aanvang 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur.

,,De kinderen zijn al hard aan het oefenen”, vertelt Mariëlle Hendriks die ook juf op De Meent is. ,,Op woensdag lunchen ze bij mij in de klas om daarna samen naar De Ladder te lopen. Daar sluiten ook de kinderen van De Ladder en De Merseberch aan. Joke de Vis staat dan al klaar om te gaan oefenen met het kinderkoor van maar liefst 47 kinderen.”

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.