Zomers foodfestival in Maarsbergen: ‘Echt een evenement voor en door het dorp’

29 jun, 07:45 Activiteiten
Eigen foto
Casper Polspoel en Erik Bakker zijn al tijden druk met de organisatie van het foodfestival.
Casper Polspoel en Erik Bakker zijn al tijden druk met de organisatie van het foodfestival.

MAARSBERGEN Maarsbergen beleeft op zaterdag 2 juli het allereerste Midsummer Foodfestival van het dorp. Met een springkussen en pingpongtafel, versbereide hapjes uit foodtrucks, een dj en een live-optreden zorgt de Dorpsraad Maarsbergen ervoor dat het dorp bruist.

Zoveel mogelijk inwoners van alle leeftijden welkom heten op een gezellig, verbindend groot dorpsfeest. Dat is waarom de Dorpsraad Maarsbergen dit gratis toegankelijke festival aanbiedt. ,,We hebben eerder goed bezochte evenementen gehad, zoals het pop-upcafé en de oliebollen- en erwtensoepparty. Een streetfood- en muziekfestival van deze omvang is de overtreffende trap en daarmee een primeur v..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.