CPA: Nog even online, hopelijk snel weer live - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

CPA: Nog even online, hopelijk snel weer live

21 apr, 20:00 Activiteiten
CPA
Bij CPA is er 11 mei een lezing over 'de geschiedenis van de kosmos'.
Bij CPA is er 11 mei een lezing over 'de geschiedenis van de kosmos'.

,,Voor de snelle beslisser zijn er vrijdag 23 april nog twee plekken beschikbaar bij de ‘interactieve Spaanse wijnproeverij’, snel aanmelden dus als je dat leuk en lekker vindt”, vertelt Boersma enthousiast. ,,Eerder dit jaar hadden we al een proeverij met Italiaanse wijnen, dat was hartstikke leuk. Ruud IJzelendoorn is de vinoloog van dienst en hij heeft drie witte en drie rode wijnen geselecteerd voor de Spaanse editie. Die breng ik vrijdag bij de deelnemers thuis en dan hebben we met elkaar een hartstikke leerzame, leuke en lekkere avond.”

AMERONGEN Cursusproject Amerongen (CPA) kan de voorgenomen cursussen helaas nog niet hervatten. Corona maakt samenkomen nog niet mogelijk en daarom wordt voorlopig nog ingezet op online aanbod. Na een aantal succesvolle digitale bijeenkomsten over bijvoorbeeld snoeien en ‘the American Dream’ denkt CPA al weer voorzichtig aan fysieke cursussen. Voorzitter van CPA Jolanda Boersma ..


Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.