Cursist in de les
Cursist in de les NLeducatie

Nieuwe leslocatie voor NLeducatie!

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Tijdens de lockdown heeft taalaanbieder NLeducatie zijn locatie aan de Laan van Vollenhove in Zeist uitgebreid met een extra, ruim lokaal. Er is ruimte voor 15 cursisten die op veilige afstand les kunnen volgen wanneer de maatregelen voor onderwijs worden versoepeld.

NLeducatie biedt sinds drie jaar Nederlandse les aan inwoners uit de gemeente Zeist en omliggende gemeenten. Cursisten krijgen een jaar lang, twee keer per week, les van een professionele docent. Daarna volgt er een examen en bij slagen een erkend diploma. Lessen worden aangeboden op allerlei niveaus: van beginner (A0) tot gevorderd (2F). Cursisten zijn afkomstig uit de hele wereld, zijn laag-, gemiddeld- of hoogopgeleid en spreken weinig tot al gevorderd Nederlands. Voor iedereen is er een geschikte groep.


Ook tijdens de lockdown gaan de Nederlandse lessen van NLeducatie gewoon door. De lessen van de groepen in Zeist verlopen momenteel via Zoom, WhatsApp en Google Classroom. Dat was wennen voor sommige cursisten én docenten, maar nu worden de online lessen vaak zelfs als voordeel gezien. Tijdens de lockdown gaat de taalontwikkeling van de cursisten door, ook als cursisten in het buitenland zijn. En als de lessen weer op school plaatsvinden, kunnen cursisten die niet naar school kunnen komen, de les gewoon vanuit huis volgen.

Ondanks al het enthousiasme en energie die in de online lessen wordt gestopt kijken wij uit naar het einde van de lockdown. Na de lockdown opent er namelijk een prachtige, nieuwe locatie aan de Laan van Vollenhove 2195.Ook is er een modern digitaal schoolbord en zijn er genoeg computers voor alle cursisten.

Kent u of bent u iemand die graag Nederlandse les wil volgen? Dan bent u van harte uitgenodigd om zich aan te melden via www.nleducatie.com. De gemeente Zeist betaalt het grootste deel van de cursus. U betaalt een eigen bijdrage van €45 aan het begin en aan het eind van de cursus voor de lesmaterialen. Voor extra informatie kunt u bellen naar: 030 303 1234.

De docenten van NLeducatie verheugen zich op uw komst!

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (4): ‘Misschien hebben we het niet willen zien aankomen’ 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Kinderboerderij woest vanwege gedumpte konijnen: ‘Diertjes overnemen gaat niet zomaar’ 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 1 okt, 16:00
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 1 okt, 12:51
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 1 okt, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00