het klaarzetten van de erwtensoep in de vrieskou
het klaarzetten van de erwtensoep in de vrieskou Agnes Snel

Gasten Zonnebloem onvoorzien verwend door erwtensoepactie Rotary Driebergen

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

1 op de 5 kinderen is mantelzorger, in de zin dat ze een ouder of familielid met een ernstige ziekte of handicap hebben. Hierover is een boek geschreven dat erop gericht is deze problematiek onder de aandacht te brengen van het netwerk dat rond deze kinderen op hun scholen aanwezig is.

Rotary Driebergen-Rijsenburg gaat dit boek "Papa Draak wordt niet meer beter“, uitreiken aan de scholen/netwerken waar deze jonge mantelzorgers toe behoren, in het kader van een actie om de bewustwording rond hun problematiek te verhogen.

Om deze boeken te kunnen aanschaffen is de Rotary een erwtensoepactie gestart waarbij de winst van de opbrengst naar de aanschaf van de boeken gaat. De afnemers van de erwtensoep hebben de keuze om deze zelf af te nemen of te doneren voor een goed doel. Het algemene goede doel dat de Rotary gekozen heeft zijn de ouderen in ons dorp.

Om die reden heeft de Zonnebloem afdeling Driebergen al zijn 114 zelfstandig wonende gasten kunnen verblijden met een liter erwtensoep.  

Onze dank gaat natuurlijk uit naar de Rotary Driebergen die op deze manier mensen met een fysieke beperking in deze barre winterse tijden op een heerlijke maaltijd heeft getrakteerd en daarnaast willen wij  via deze weg namens onze gasten graag alle sponsoren bedanken voor deze geste. De gasten hebben genoten van de erwtensoep.

Mocht u na het lezen van dit bericht denken dat de Zonnebloem ook iets voor u zou kunnen zijn, kunt u contact opnemen met Annerie Pagnier tel. 513151. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

officiële overhandiging door de Rotary
advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel 2 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 9 aug, 07:34
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 9 aug, 07:30
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30