de inhoud van het presentje
de inhoud van het presentje Agnes Snel

Zonnebloem verrast gasten met Kerst

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Om een jaar af te sluiten waarin wij ons best gedaan hebben om onze gasten niet te vergeten ook al konden wij geen activiteiten voor hen organiseren gaan wij al onze 140 gasten nog een keer verrassen met de Kerst. Mensen met een fysieke beperking  hebben het ongetwijfeld nog veel lastiger dan velen van ons omdat zij zich genoodzaakt zien om thuis te blijven om vooral niet de kans te lopen om Corona op te lopen. 

Zo vlak voor de Kerst bestaat het presentje uit afleiding voor tijdens de Kerstdagen die voor ons allemaal vrij eenzaam zullen zijn. Het blijft moeilijk om steeds weer origineel te zijn maar deze keer krijgen al onze gasten 2 mandala’s met kleurpotloden om in te kleuren en een boekje met Kerstverhalen, Kerstgedachten, puzzels, een recept van echte kniepertjes uit het oosten van het land, een rebus en een prijspuzzel over Driebergen.

Onze attentie gaat deze keer vergezeld van een heerlijk chocoladehart dat aan onze gasten geschonken wordt door de Soroptimist club International van de Utrechtse Heuvelrug, een vrouwenorganisatie die lokale, nationale en internationale projecten steunt en dit jaar o.a. gekozen heeft voor een attentie voor de gasten van de lokale Zonnebloemafdelingen binnen onze gemeente. Met deze attentie snijdt het mes aan twee kanten want de club sponsort met dit project de School for Justice in India, waar kansarme meisjes, die bevrijd zijn uit gedwongen prostitutie  de mogelijkheid krijgen om advocaat te worden of officier van justitie.

Ook onze medewerkers worden niet vergeten. Een kleine attentie aan het eind van het jaar om ze te bedanken voor hun inzet, ook in deze moeilijke tijd. Wij hopen dat we ze niet gaan verliezen want als we straks weer in staat zijn om activiteiten voor onze gasten te organiseren, zullen we ze hard nodig hebben. Iedere vrijwilliger is in deze tijd hard nodig voor een telefoontje, een praatje en het brengen van een presentje naar onze gasten om op die manier de eenzaamheid te verminderen.

Mocht u na het lezen van dit bericht denken dat de Zonnebloem ook iets voor u zou kunnen zijn, kunt u contact opnemen met Annerie Pagnier tel. 513151. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

Pakketjes voor de medewerkers
pakketjes voor de gasten
advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 16 uur geleden
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00