Lentemarkt Langbroek

11 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 12 april de eerste Lentemarkt van Langbroek

Initiatiefneemster Aline Aalbertsen-Damen hoort vaak in haar kapsalon op de Brink dat de klanten niet afweten van het bestaan van de vele ondernemers uit Langbroek en omstreken. Terwijl deze zoveel te bieden hebben.

Zo is het idee ontstaan om met een groot aantal ondernemers de Lentemarkt te organiseren zodat de ondernemers zich kunnen presenteren. Er werden verschillende ondernemers benaderd en deze waren stuk voor stuk enthousiast. De koppen werden bij elkaar gestoken en de taken verdeeld…….Het resultaat? Op 12 april de eerste Lentemarkt van Langbroek, gehouden op de Brink.

Het aanbod is ruim, zo’n 20 ondernemers zorgen voor een gevarieerd aanbod. Hierbij kunt u denken aan; gezondheid, uiterlijke verzorging, decoratie voor in en om het huis, huishoudelijke artikelen, speelgoed, hobby en ontspanning. Ook zijn er verschillende versnaperingen! Op de Lentemarkt is ook aan de heren gedacht; auto’s, gereedschap, tuin en vakantie!

Het Lentemeisje zal iedere bezoeker trakteren op een lekkernij en voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Wanneer je aan de lente denkt, dan denk je aan de lammetjes en kuikentjes, dus deze zullen dan ook niet ontbreken op de Lentemarkt!

Kortom; al met al een zeer gevarieerd aanbod op deze eerste Lentemarkt. We hopen u allen te mogen verwelkomen op 12 april tussen 10.00 tot 16.00 op de Brink in Langbroek!

advertentie
advertentie