8e beeld en cultuur festival 'Utrecht over Utrecht' 2014

14 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Amateur kunstenaars, uit de provincie Utrecht, kunnen hun Film, Foto, Verhaal en/of Gedicht tonen en/of voordagen op zondag 15 juni in het Louis Hartlooper Complex Utrecht.

Dit unieke provinciale culturele evenement is een initiatief van de Louis Hartlooper Stichting.

Door middel van deze vier kunstuitingen uit zeer verschillende culturen en gemeenschappen, leren inwoners van de provincie Utrecht elkaars woon- en leefomgeving kennen, waardoor er wederzijds respect kan ontstaan.

Twee verschillende jury’s, gekozen uit de vier vakdisciplines, selecteren de genomineerde en bepalen de 1e en 2e prijzen. Het publiek bepaald de publieksprijs en de winnaar van de Slam Battle.

Er zijn naast mooie (geld)prijzen tevens meerdere tv uitzendingen op RTV Utrecht te zien, exposities van de winnende foto’s in het LHC een boeiend randprogramma waaronder De gedichten rondvaart, de filmwandeling en een Poetry Slam battle tijdens deze dag.

Inschrijven kan nog tot 2 april op www.utrechtoverutrecht.nl

De toegang voor deelnemers en bezoekers op zondag 15 juni is gratis.

Het Festival ´Utrecht over Utrecht´ heeft in de afgelopen zeven jaar een eigen plek veroverd in de culturele samenleving van de provincie Utrecht. ‘Utrecht over Utrecht’ is nog steeds het enige festival dat zich nadrukkelijk op inwoners van de provincie Utrecht richt met het doel mensen uit Utrechtse gemeenten kennis te laten nemen van culturele uitingen van provinciegenoten.

Boven alles blijft echter de algemene doelstelling van het Festival ‘Utrecht over Utrecht’: het stimuleren van inwoners van de provincie Utrecht om zich actief op het gebied van kunst en cultuur te ontplooien.

Ik verzoek u vriendelijk om over ‘Utrecht over Utrecht' in uw medium aandacht te besteden.

Met hartelijke groet,

Liane Stelling

Projectleider Utrecht over Utrecht

Tolsteegbrug 1

3511 ZN Utrecht

030-2201803

www.utrechtoverutrecht.nl

info@utrechtoverutrecht.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie