Unieke uitdaging voor golfers in regio Utrechtse Heuvelrug: Het Doorns Open 2014!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Niet vaak worden golfers uit de regio door een golfclub met een 9-holes par-3 baan uitgenodigd, zelfs uitgedaagd voor een open kampioenschap. De Doornse Golf Club doet dit uit volle overtuiging en zeer veel enthousiasme wél. De “Doornse” is niet alleen een golfclub waar gezelligheid en golfplezier hoogtij viert, maar zij heeft ook een prachtige golfbaan. Velen, waaronder de NGF, beoordelen deze baan, als één van de mooiste korte banen van Nederland. Een uitdagende bosbaan met smalle fairways, aantrekkelijke waterpartijen en robuuste bunkers die de greens beschermen. Ed Waelpoel, vicevoorzitter en wedstrijdcommissaris: “Het wordt hoog tijd dat meer golfers uit onze regio kennis maken met deze leuke golfclub en unieke golfbaan”.

Het Doorns Open is een individuele wedstrijd voor golfers uit de regio met minimaal baanpermissie. De spelvorm is Stableford en iedere speler krijgt driekwart van het aantal handicapslagen mee, met een maximum van 24. Aan deze wedstrijd kunnen zowel dames, als heren deelnemen. De voorronde wordt over 18 holes gespeeld op zaterdag 5 april 2014. Bij de aanmelding kan men een voorkeur uitspreken voor een starttijd om: 9.30 uur of 13.00 uur. Achttien spelers met de beste score per voorronde, spelen de finale. De score uit de voorronde wordt meegenomen in de einduitslag. De finale start om 16.30 uur en men speelt 9 holes. De prijsuitreiking is om circa 18.00 uur.

Deelname aan het Doorns Open, greenfee, consumptie en prijzen, kost slechts € 12,50 per persoon. Een ideale mogelijkheid om een uitdagende bosbaan te leren kennen en uw krachten te meten met golfers uit de regio.

Aanmelden kan via onze website www.doornsegolfclub.nl. Daar treft u een aanmeldingsformulier / mail aan en kunt u nader kennismaken met onze golfclub en baan.

De Doornse Golf Club nodigt u van harte uit op Het Doorns Open 2014.

advertentie
advertentie