Toneelstuk PJGU Langbroek & Jaarfeest

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Langbroek - Op vrijdag 7 maart en zaterdag 8 maart vindt de jaarlijkse toneeluitvoering van PJGU Langbroek plaatst. Als vanouds wordt dit stuk opgevoerd in de Cultuurhuis ‘De Binder’ in Leersum. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de uitvoering start om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang. Op beide avonden is er een verloting met prachtige prijzen. Op zaterdag vindt tevens het Jaarfeest plaats.

Dit jaar wordt het toneelstuk Champagne, Klompen en Nana gespeeld. Het stuk bestaat uit 4 bedrijven en speelt zich af in de hal van een hotel dat zojuist in handen is gekomen van een nieuwe eigenaar. Onder de gasten bevindt zich een zekere Vincent Jaspers, een behoorlijk gestoorde jongeman. Joost, de receptionist denkt dat Vincent de zoon van de nieuwe eigenaar is en op advies van de Hotelmanager wordt Vincent dan ook op zijn wenken bediend. Ook de andere gasten zijn bijzonder te noemen: een echtpaar, dat voor het eerst op vakantie is, 2 dames die graag in het hotel willen logeren maar hiervoor geen geld hebben, een moeder en haar zoon die om gezondheidsredenen voor dit hotel hebben gekozen en nog veel meer bijzondere gasten. De werkster Jo doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Maar dan wel op haar manier.

Op dit moment zijn de toneelspelers hard aan het oefenen. Het belooft een erg mooi toneelstuk te worden. Wij hopen u te mogen ontmoeten op vrijdag 7 of zaterdag 8 maart!

advertentie
advertentie